Pagina a expirat! ro.mfirma.eu

Pagina dumneavoastră se găsește în continuare pe serverul ro.mfirma.eu, dar nu este vizibilă pentru alți utilizatori. Pentru a putea beneficia de toate funcțiile portalului nostru vă rugăm să contactaţi Biroul de Servicii Clienţi.

Ok

BRELOCURI AUTO


20.09.2018

Descriere produs

Cu toții avem printre noi un șofer pasionat, nu-i așa? Fie că e șeful, un coleg, un prieten bun sau cineva din familie, cu siguranță știi pe cineva care este iremediabil îndrăgostit de mașina sa. Genul de om care îi pune un nume mașinii sale, care o răsfață și o tratează ca pe un membru al familiei și care știe absolut totul despre ea, până la ultima piesă. Ei bine, pentru acești oameni este acest breloc personalizat, pe care îl poți oferi cu o ocazie specială sau...pur și simplu, fără vreo ocazie deosebită. Oferă-i acest breloc personalizat și se va simți ca și cum își va cere în căsătorie propria mașină, folosind acest breloc pe post de inel de logodnă.

Ce este așa special la acest breloc personalizat?

Totul! În primul rând, tu, cel care faci cadoul ai opțiuni nelimitate în personalizarea lui. În primul rând, pe una din părți va fi cu siguranță numărul de înmatriculare al mașinii sale. Noi îți punem la dispoziție un câmp special pe care să îl completezi, iar tu nu trebuie decât să îl completezi exact cu literele și cifrele mașinii sale. În al doilea rând, pe spate poți să îți dai frâu liber imaginației.

Și asta pentru că poți pune începând cu numele celui care va primi cadoul, până la mesaje speciale, personalizate, sau cele deja predefinite de noi. Dar nu doar atât! Poți pune inclusiv sigla mașinii pe care o conduce, iar opțiunile noastre sunt numeroase, pentru ca tu să găsești ușor modelul mașinii sale. Există și alte variante, pe care le poți descoperi printr-un simplu scroll în lista pentru modelul din spate al brelocului personalizat.

Creează un cadou special pentru cineva care își iubește mașina ca pe proprii ochi, alege culoare, mesajele potrivite și de restul ne ocupăm noi. Vei avea brelocul perfect de fiecare dată!

Dimensiuni: 5.5cm lungime, 1.3cm latime, 3mm grosime.